Golden Shine Car Care & Detailing Hand Carwash

Polijsten:
(afhankelijk van de staat van het voertuig en model)

Exterieur wordt volledig gereinigd.

Voor een perfecte “shine” van uw auto is hebben wij een 3-stappenplan:

  1. De eerste stap is de exterieur volledig stoom te reinigen, zo wordt het vieze en het vuil uit de lak grondig verwijderd.
  2. Wij plakken rubbers, kunststof en voorruit af ter voorbereiding op het polijsten.
  3. Door middel van onze hoge exclusieve polijst producten en de juiste werkwijze zorgen we ervoor dat uw doffe lak weer gaat glimmen. Wij verwijderen ook de kleine krasjes, schrammen en ingebrande vogelpoep bij de bovenste laag van de verf.

Daarnaast beschermen wij uw gereinigd en gepoetste lak met een unieke lak verzegelingsproduct. Het geeft een hogere uitstraling van de diepere glans aan de lak van uw gepoetst auto. Het werkt ook tegen toekomstige vervuiling en maakt continu onderhoud eenvoudig.

Glasscoating:
(op aanvraag)

Keramische coating oftewel glascoating genoemd, is de nieuwste generatie van lakbescherming voor uw auto. Een glascoating is een coating op basis van Siliciumdioxide (SiO2) en biedt de meest duurzame (harde) bescherming voor uw lak (9H).

De oorsprong ligt in het gebruik op treinen en vliegtuigen. De glascoating sluit het lakoppervlak geheel af en verzegelt dit langdurig (minimaal 2 jaar). De laag beschermt de lak tegen invloeden van buitenaf, denk hierbij aan: chemicaliën, uv-licht (verkleuring door zonlicht), teer, boomhars, inbranden van vogelpoep, strooizout, en andere factoren. In een extreem geval beschermt de glas-coating zelfs tegen krassen in het lakoppervlak.

Nog een bijkomend voordeel van een glascoating is de glans. De uitstraling van de lak of het behandelde oppervlak (kunststof, velgen, etc) veranderd. De glansgraad van een glascoating ligt hoger dan die van de originele lak.

Welk product bij uw auto het beste past, hangt vooral af van de gebruiksintensiteit en van de dagelijkse omstandigheden waarin uw auto zich bevindt.

Koplampen polijsten:

Door onze speciale behandeling verwijderen we de geoxideerde laag en zullen de prestaties van uw koplamp weer optimaal zijn. Na het poetsen en behandelen van uw doffe koplampen zorgen we voor een hoge “shine” hiervan.

Uitlaten & sierstukken polijsten:

Met de nieuwste technieken en hulpmiddelen is het mogelijk deze sierstukken machinaal te polijsten, waardoor de auto inmiddels opvalt vanwege zijn mooie chroom kleur die onmiddellijk zijn “shine” weer krijgt na onze behandeling.

Motorruimte stoom reinigen & sealant beschermer:

Door het gebruik van stoom komen we bij de diep reiniging van uw motor op de plekken waar u normaal gesproken niet of moeilijk bij kan komen, zelfs zonder beschadigingen van de elektra. Met deze behandeling zorgt u goed voor de waarde van de auto en wordt het beschermend met een sealant, zo voorkomt het extra ellende bij pech of onderhoud.

Onderstel reinigen & sealant beschermer:

Strooizout en modder veroorzaakt veel schade aan de onderkant van voertuigen. Wij zorgen ervoor dat uw auto ook aan de onderkant volledig gereinigd wordt. Na de diepe reiniging wordt deze beschermend met een sealant, zodat corrosie geen kans krijgt.

Montage van de wielen diep reinigen, polijsten en wheelsealent:

Met deze behandeling zorgen we voor een langdurige bescherming voor je velgen tegen weersinvloeden en remstof. Zo bereikt u een top resultaat en een mooie glanzige oppervlakte.

Raam coating:

Zorgt ervoor dat ruiten sterk vuil- en waterafstotend worden. Hierdoor blijft het zicht door de ruit langer goed en zijn de ruiten veel makkelijker schoon te houden.

Interieur stoelen shamponeren

De interieur stoelen worden geur vrij diep gereinigd door middel van stoom, deze worden grondig gepoetst zodat alle vlekken verwijderd worden. De stoomstofzuiger dringt door tot elke kleine detail. Wij werken op een exclusieve manier van interieur stoelen stomen, dat elke vlek en bacteriën kan worden verwijderd.

Leer behandeling en verzegeling

Lederen autobekleding heeft meer zorg nodig. Zo voorkomt u uitdroging, verkleuren en scheuren in de lederen autobekleding. Het lederen wordt diep gereinigd met stoom samen met het sprayen van onze neutrale reiniger voor het leder, zo wordt al het vuil verwijderd van de autostoel.

Hemelbekleding reinigen

Door middel van diep stoom reiniging maken wij de hemel volledig bacterie en geur vrij, ook hier kunnen vlekken uit verwijderd worden.

Impregneren van cabrio dak

Dak wordt diep stoom gereinigd zodat al het vuil en het bomen hars wordt verwijderd. Na afloop impregneren we de cabrio dak in 2 lagen, dat zorgt ervoor dat de cabrio dak vuil- en waterafstotend wordt.

Stickers verwijderen

Wij halen we de sticker professioneel van de ruiten of lak, zonder enkele schade aan uw auto.

Ozonbehandeling

Als blijk dat na het reinigen van de interieur door middel van het diep reinigen met stoom niet volledig geur vrij is, is er ook een extra behandeling mogelijk door middel van een ozonbehandeling. Daar mee kunnen geurtjes van bijvoorbeeld sigaretten, sigaren, huisdieren, alcohol, urine of bijvoorbeeld gemorste drankjes perfect verwijderd worden. De nare geurtjes worden zo definitief uit uw auto verwijderd.

Motorfietsen, Scooters en Extra’s

Wij stoom reinigen ook motorfietsen v.a. € 18,50. Scooters kunnen wij stoom reinigen v.a. € 12,50. Extra’s, zoals kinderautozitjes, skiboxen en aanhangwagens v.a. € 8,50.

Voor meer informatie en tarieven kunt een offerte aanvragen.

 

[maxbutton id=”1″]