Diensten

Wij bieden verschillende diensten aan. Kijk wat het beste bij uw auto past.
Hand Carwash

Bij hand carwash word zowel met machines als met de hand gewerkt. Zoals bekend kunnen de machines niet overal bij waardoor er vuile plekken blijven op de carrosserie. Door met de hand te wassen in combinatie met andere coating strategieën krijgen we het ultieme zorg voor uw auto en het beste resultaat. Zo kan uw auto weer gaan shinen en geheel nieuw lijken.

Ga naar de Hand Carwash pagina.

Carbon Cleaning

Met Carbon Cleaning maken wij gebruik van onze unieke koolstofreiniger op basis van voornamelijk waterstoffen waarmee de aanslag van koolstof binnen 30 minuten vrijwel volledig wordt verwijderd. De koolstofreiniger heeft een krachtige werking. Dankzij de waterstof die in de luchtinlaat kanalen ingespoten, verbrand het tot wel 75% van de koolstofaanslag en hersteld het u motorvermogen en verminderd het wel tot 10% van het brandstof gebruik en voorkomt het slijtage van dure onderdelen (EGR-klep, partikelfilters, bougies, kleppen, injectoren etc.)

Ga naar de Carbon Cleaning pagina.

Car Care & Detailing

Wrap je auto in een unieke kleur in een glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brushed metal of full colour folie. Zelfs camouflage en dierenprints zijn mogelijk! Creëer privacy of een bijzondere look met onze diverse tinten raamfolie. Autoruiten blinderen binnen de geldende wet- en regelgeving hiervoor. Hiernaast nog veel meer Car Care & Detailing!

Ga naar de More Car Care & Detailing pagina.

Waarom voor ons kiezen?

Een voordelige en goede service

We zijn toegewijd aan het leveren van een hoogwaardige service en klanttevredenheid op een grote waarde. Ons doel is om onze klanten de vriendelijkste en handigste car care te bieden die mogelijk is.

We gebruiken de modernste en meest recente technieken die verwerkt zijn in de machines. Onze producten zijn allemaal biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Ervaren team

We kunnen het beste resultaat leveren

Wij beschikken over experts met een brede kennis over professionele car care & detailing.

De medewerkers worden getraind op nieuwe technieken en de producten waar wij gebruik van maken. Hiernaast wordt er continue gekeken naar ontwikkelingen op de markt, zodat wij altijd het beste resultaat kunnen garanderen.

Makkelijk te bereiken

We zijn heel open en gemakkelijk te bereiken. Daarnaast kunt u op diverse manieren contact met ons opnemen voor meer informatie.

Beste resultaten

Wij gebruiken unieke en exclusieve producten. Dit in combinatie met ervaren medewerkers garanderen wij de beste resultaat voor uw auto.

Milieuvriendelijk

Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke producten.

Professionaliteit

Wij hebben alleen getrainde en ervaren car care & detailing medewerkers.